Godišnji horoskop za 2020 – Jarac, Vodolija i Ribe – NAJAVA

Godišnji horoskop za 2020 – Jarac, Vodolija i Ribe – NAJAVA

za 2020 – , i – NAJAVA

Jarac

Budite vrlo pažljivi pri svakom svom javnom obraćanju. Ova godina ima negativan uticaj na vaše polje komunikativnosti koje nije baš na najvišem nivou. Neke planove nećete biti u prilici da završite do kraja, tako je bolje da ih odložite za neko drugo vreme. Nemojte da trošite svoje resurse uzalud, fokusirajte se na prave stvari ako želite da budete uspešni i poštovani. Volite izazove i rado odgovarate na svaki poziv da učinite nešto novo i originalno, ali vam je ipak s vremena na vreme potrebno da uplovite i u mirnu luku, da malo odmorite i da se relaksirate.

Ljubav: Pred vama je period promena, promena od kojih neke neće biti tako prijatne, ali će sa druge strane doneti sa sobom neke neočekivane i prijatne stvari. Ako ste slobodni, upoznaćete osobu koja će vas privući i fizički i intelektualno, ali nećete biti sigurni sve do kraja godine u kom pravcu će napredovati vaša priča.

Posao: Ne prati vas sreća u poslu ni ove godine i vi jednostavno ne razumete zašto je to tako. Činite sve što je u vašoj moći da budete uspešni i profesionalni, ali drugi to jednostavno ne vide i smatraju da treba još uvek da učite i da se usavršavate.

Zdravlje: Osetljivi ste na svaku kritiku čak i ako je ona dobronamerna. Ipak, i sami ste svesni da neke stvari kod vas moraju da se promene. Neke loše navike izbacite iz svakodnevne upotrebe, neke nezdrave namirnice konzumirajte samo povremeno ako baš ne možete bez njih, i stvari će polako da dođu na svoje mesto.

Vodolija

Izbegavajte one osobe koje vas sputavaju i koji žele da vas povuku na dno. Jači ste od njih, recite sebi da se niste trudili godinama da sad ponovo pokleknete pred nekim svojim ranijim porocima koji vam nisu dozvoljavali da vodite normalan život. Kada je reč o poslu, tu nema mnogo burnih promena, samo nastavite svojim tempom i biće sve u redu. Ako vam se ukaže prilika, napredujte polako ili sigurno, nemojte da verujete tuđim obećanjima bez ikakvog dokaza.

Ljubav: Planete će vas gledati i smatraće da ste zaslužili da vam se konačno desi nešto lepo. Ono što ste oduvek želeli je da vas neko voli zbog onoga kakvi jeste, a ne zbog onoga što imate. Možda će vas ove godine, posle toliko godina čekanja, ljubav i sreća pogledati i podariti vam nešto najlepše, nešto o čemu ste oduvek maštali.

Posao: Profesionalnost je vaše srednje ime, i ova godina će vam konačno dati šansu i priliku da zablistate u svom punom sjaju. Vaša karijera će konstantno da napreduje, da ide uzlaznom putanjom a to će pozitivno uticati i na vaš društveni život. Svi će želeti da budete deo njihovih poslovnih događaja, svi će želeti da razgovaraju sa vama i da vas bolje upoznaju.

Zdravlje: Otporniji ste na viruse i bakterije više nego ranije ali to ipak ne znači da možete da istrpite baš sve. U neparnim mesecima vaša snaga će da oscilira, padaće pa će opet da raste i očekujte takvu liniju kretanja tokom cele godine.

Ribe

Motivisani ste od samog starta i maksimalno dajete sebe bez obzira da li je reč o poslu ili o privatnim stvarima. Kada nešto želite, to i uzimate, ne pitate za cenu i ne zanima vas kojim sredstvima ćete ostvariti svoje ciljeve. Ali, nikada ne idete protiv svojih principa i moralnih načela, to nikada nećete sebi da dopustite.

Ljubav: Početak godine nije pravo vreme za ozbiljne veze, dajte sebi oduška i uživajte u flertu sa zanimljivim osobama. Ranije ste što pre moguće tražili vezu na dugoročne staze ali tek sada vidite da ste pogrešili. Jedna osoba će vam se naročito dopasti ali nemojte prerano otkrivati svoje emocije, to ostavite za kasnije kada se budete bolje upoznali.

Posao: Nemojte da se upuštate ni u kakve rizične investicije, ova godina nije pravo vreme za to. Pitanje je koliko su te investicije isplative, a ne smete sebi dopustiti nikakav finansijski dobitak, nemate toliko sredstava na raspolaganju i morate paziti na svaki poslovni korak u svakom periodu ove godine. Kraj godine će pokazati koliko ste sposobni da zaradite.

Zdravlje: Dobro će vam doći promena ishrane i izbacivanje onih namirnica koje vam smetaju. To je trebalo da uradite mnogo ranije, ali nikada nije kasno. U trećem kvartalu je moguća pojava hronične prehlade koja će nadovezati na vašu alergiju. To nikako ne ide u prilog vašem opštem zdravstvenom stanju ali izborićete se lako sa tim.

izvor: horoskopskiznakovi

Related posts