Godišnji horoskop za 2020 – Ovan, Bik i Blizanci – NAJAVA

Godišnji horoskop za 2020 – Ovan, Bik i Blizanci – NAJAVA

za 2020 – , i – NAJAVA

Ovan

U novu godinu ulazite pomalo napeti, ne znate šta vas sve čeka a i niste sigurni da znate da li želite da znate šta vas čeka. Ipak, neke stvari morate da znate kako ne bi bili previše iznenađeni brojnim dešavanjima na koje nemate nikakvog uticaja. Samo polako i strpljivo, imaćete šansu da sve stavite na svoje mesto, vrlo uskoro.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, ovo je pravo vreme da to promenite ali samo ako to želite. Nemojte da padnete pod uticaj prijatelja i porodice koji vam stalno govore da morate da se skrasite i da nađete sebi nekoga samo zato što su skoro svi drugi zauzeti. Nemojte da pristajete na kompromise, nije lako naći nekoga i to vrlo dobro znate, bolje je biti sam i zadovoljan, neko sa nekim i nesrećan. Ako ste već u vezi, imate dosta toga na čemu treba da poradite kako bi vam bilo lepše u vezi.

Posao: Karijera vam neće toliko ići uzlaznom putanjom koliko ste želeli. Što se pre pomirite sa tom činjenicom biće vam lakše da se fokusirate na neke nove radne zadatke. Budite strpljivi, ništa ne možete da dobijete preko noći koliko god da to želite. Ukoliko vam posao više ne pruža zadovoljstvo potrudite se da nađete nove izazove, nova zaduženja, pa čak i nove kolege koje će uneti malo promene u vaš svakodnevni život.

Zdravlje: U fizičkom smislu, nećete imati neke veće i ozbiljne probleme tokom godine ako i dalje budete pazili na ishranu i na redovnu fizičku aktivnost. Kada je reč o psihološkom stanju, potrudite se da smanjite stres što je više moguće, pa čak i da ga potpuno eliminišete iz svoje svakodnevnice.

Bik

Nova godina će vas biti puna izazova, promena, dobrih i loših stvari koji će se smenjivati, i shvatite da je život takav i da nikada ne znate šta može da vam da, ali i da vam uzme. Mnogi prijatelji će otići iz vašeg života, neki slučajno, neki namerno, ali ćete sa druge strane upoznati nove ljude i steći neka nova vredna poznanstva. Posao će vam i dalje biti naporan i pomalo neizvestan, ali tu ste već izgubili svaku nadu da će vam biti bolje.

Ljubav: Pružate partneru podršku šta god da odluči, i tako će biti tokom celog perioda ove godine. Sa druge strane, kada vama treba podrška i savet, ne nalazite na razumevanje voljene osobe. Zbog toga ćete se nekoliko puta razočarati u vašu ljubavnu vezu i razmišljaćete često da je prekinete. Sredinom godine ćete imati šansu za jedno zajedničko putovanje, možda će to pomoći da se zbližite i da budete ponovo kao na početku veze.

Posao: Još uvek ne dobijate pravu priliku za zaposlenje, a kada bolje razmislite, ni ne tražite je. Nemate puno živaca da radite sa ljudima i zbog toga se često odlučite da se oprobate u nekim poslovima koji ne zahtevaju direktan rad sa klijentima. Više uživate u tome da pričate sa onim ljudima koji se bave nekim potpuno različitim poslom.

Zdravlje: U prvoj četvrtini ove godine osećate se puni snage i energije. Kako vreme bude prolazilo biće vam sve teže da izvršavate nove radne obaveze a zapostavićete i fizičku aktivnost što će dovesti do slabljenja imuniteta i pada snage. Tokom srednjeg dela godine moraćete da se čuvate promene vremena koja će negativno delovati na vas i na vaše raspoloženje.

Blizanci

Od samog početka godine vi ste u prvom planu i sami ste sebi najbitniji. Dosta se trošili svoju energiju na druge, sada je red i na vas. Posvetite sebi barem prvih nekoliko meseci i rešite sve probleme, velike i male, koji do sada nisu stigli na red. Ipak, nemojte da zapostavljate prijatelje i porodicu, i oni traže vašu pomoć i pružite je kad god ste u prilici.

Ljubav: Iako vam sada sve odgovara u vezi, želećete promenu pre ili kasnije, a bolje je da dođe pre nego kasnije. Tokom ove godine odnos između partnera i vas će da varira, biće tu dosta trzavica, ali vi ste već navikli na to i smatrate da takav odnos unosi ono malo avanture što vam je potrebno. Sa druge strane, ako ste slobodni, imaćete šansu za novom ljubavnom vezom tek sredinom godine, pa možda čak i kasnije,

Posao: Rokovi su vam relativno kratki, a pritisci od strane nadređenih su sve duži, i primorani ste da nađete rešenje što pre i da privedete poslove kraju kako znate i umete. Ne ulažite u nešto novo i nesigurno, naročito ako vam ta materija nije toliko poznata. Od marta nove godine stvari će za vas krenuti uzlaznom putanjom.

Zdravlje: Svakog drugog dana će vam vaš organizam slati drugačije signale. Ni sami nećete da znate kako se osećate. Ako vam umor zadaje problem obavite jedan sistematski pregled kako bi bili sigurni da sve funkcioniše besprekorno i bez nekog nepotrebnog trošenja resursa.

izvor: horoskopskiznakovi

Related posts