Godišnji horoskop za 2020 – Rak, Lav i Devica – NAJAVA

Godišnji horoskop za 2020 – Rak, Lav i Devica – NAJAVA

za 2020 – , i – NAJAVA

Rak

Uspećete da iskoristite maksimum iz svojih ambicija i, iako to neće biti tako lako u prvom periodu, kasnije ćete imati dosta toga da sredite, ali to su uglavnom neke manje sitnice koje ne zahtevaju puno vaše pažnje i vremena. Rakovi na rukovodećim položajima moraju da donese neke bitne odluke koje će uticati na živote mnogih zaposlenih, ali ti zaposleni moraju da shvate da u vašim odlukama nema ničeg ličnog.

Ljubav: Stalno radite na usavršavanju vašeg voljenog odnosa sa dragom osobom. Ljubavna veza treba da se neguje i da se gradi stalno, i potrebno je stalno ulagati svoje emocije, svoje interese stavite po strani i nemojte da mislite samo na svoje potrebe. Ako ste slobodni, ova godina će obeležeti dobar provod i česte izlaske sa vašim prijateljima koji su uvek tu kada je najpotrebnije. Nikada vas neće izneveriti, čak i onda kada smatrate da niste zaslužili tako dobre osobe pored vas.

Posao: Saradnja sa brojnim važnim osobama je pred vama, i čeka vas najverovatnije baš u ovoj novoj godini. Pokažite vaše najbolje rezultate i vaše impresivne performanse i svako će hteti poslovnu saradnju sa vama. U oktobru je moguć važan poslovni događaj koji će uticati na dalji tok vaše karijere. Čekajte taj trenutak strpljivo i što je mirnije moguće.

Zdravlje: Zdravlje će vam biti tananije tokom parnih meseci. U ovom periodu se potrudite da budite fizički aktivniji, i sa mnogo manje stresa nego inače. Unosite samo one namirnice koje vam prijaju, nemojte se prepustiti lošoj ishrani i nedovoljnom unosu vitamina.

Lav

Odmah na početku godine čeka vas prijatna saradnja sa mnogim ljudima koji su poštovani u vašoj branši. Nikada ne bi ni sanjali da bi ti ljudi sarađivali sa vama, ali to je samo dokaz da je život nepredvidiv i da nikada ne znate šta vam donosi. Sa druge strane, imate poteškoća da nađete zajednički jezik sa dosadašnjim saradnicima. Kao da vas nešto koči i kao da ne umete da iskažete u čemu je problem. Kao da ne govorite istim jezikom sa svojim poslovnim partnerima. Ipak, to će trajati samo jedan kraći period.

Ljubav: Nije vam ljubav na prvom mestu i to je vaša novogodišnja odluka koju ćete poštovati. I sami znate koliko ste već živaca i suza potrošili na ljubav a nikada vam se ni pola nije vratilo. Odlučili ste da stavite svoj ljubavni život u drugi plan i da vidite kako će vam to uticati na svakodnevne obaveze.

Posao: Vaša poslovna karijera trpi samo zato što imate previše nerešenih pitanja na privatnom planu. Jednostavno ne možete da se koncentrišete na posao onoliko koliko bi trebalo, svesni ste toga ali ne možete da idete protiv svog srca i protiv svojih moralnih načela.

Zdravlje: Pazite se osoba koji su poznati kao kliconoše, oni retko kada oboljevaju a vrlo lako i vrlo brzo zaraze sve one koji su u njihovoj blizini. U drugom delu godine ćete imati priliku da ojačate svoj imunitet na jedan potpuno prirodan i zdrav način.

Devica

Godina vam donosi dosta nedoumica, pitanja na koje još uvek nemate odgovor i odluka koje treba da donesete a nemate dovoljno informacija o svim aspektima navedenog rešenja. Iz meseca u mesec neke stvari će vam se činiti sve težim, i biće vam teško da sve držite pod kontrolom, ali kada jednom stvari dođu na svoje mesto smatraćete da ste konačno uspeli u životu na svim poljima. Iako stalno radite na tome da steknete nova poslovna prijateljstva, isto tako morate da održite na kvalitetnom nivou i poslovne odnose sa dosadašnjim saradnicima.

Ljubav: Vaš partner će se već s početka godine čudno ponašati. Jednostavno ćete osećati da ste u vezi sa nekom nepoznatom osobom, sa nekim koga ne znate dovoljno i sa nekim ko iz dana u dan pokazuje svoje čudno lice, lice koje je do sada ostalo skriveno. Krajem godine će doći do tačke preloma, desiće se nešto što će vas naterati da se odlučite u vezi zajedničke budućnosti.

Posao: Osetićete da ste deo revolucije, da ste deo nečeg novog i netradicionalnog, ali nećete biti sigurni kuda ova revolucija vodi. Potreban vam je vođa, potreban vam je neko ko će vas uputiti u nepoznato, neko ko će vam reći šta i kako da radite kada neprijatelji nastupe, ali za sada te osobe nema na vidiku.

Zdravlje: Imate neočekivani priliv energije još od početka godine. Voljena osoba će vam dati snagu kada vam to bude bilo najpotrebnije. Vaš lični pristup svakom problemu štiti vaše zdravlje, odlučili ste se da se ne nervirate zbog sitnica i to vam niko ne može promeniti.

izvor: horoskopskiznakovi

Related posts