Godišnji horoskop za 2020 – Vaga, Škorpija i Strelac – NAJAVA

Godišnji horoskop za 2020 – Vaga, Škorpija i Strelac – NAJAVA

za 2020 – , i – NAJAVA

Vaga

Ako ste želeli da steknete poslovno usavršavanje, ova godina je prava prilika za to. Sredinom godine će vas neki birokratski problemi dovesti u nepovoljnu situaciju, ali ćete uz par telefonskih poziva uspeti sve da rešite u vrlo kratkom roku. Sada nije pravo vreme ni za kakve rizične investicije, nemojte da padnete na priču poznanika koji tvrde da su zaradili ogromne pare ulažući novac u neke nestabilne finansijske transakcije.

Ljubav: Neki novi vetrovi dovešće vas u neke nove ljubavne frontove. Bitke se vode da bi se pobede izvojevale, ali vi vodite bitku samo da dokažete neke svoje principe. Ove godine ćete se ipak malo umoriti od toga. Ako planirate zajedničku blisku ili daleku budućnost sa nekim, morate tu osobu upoznati maksimalno moguće. Sa druge strane, ako ste sami, morate se potruditi puno kako bi našli idealnu osobu za vas.

Posao: Još uvek tu ima dosta faktora koji mogu da promene tok vaše karijere ali vi na te faktore ne možete puno da utičete. Ono što možete je da se trudite da se maksimalno zalažete za svoje rezultate, i da budete što je moguće efikasniji. To je ono što će vam dovesti napredak i što će vam napraviti željene rezultate.

Zdravlje: Zdravlje će vas fino služiti tokom cele godine. Biće možda dva ili tri perioda kada će vam imunitet opasti, kada će vam biti potrebno malo dodatnih vitamina i minerala, zato nemojte da prekinete sa unosom voća i povrća, na dnevnom nivou. Isto tako, smanjite unos nekvalitetnih masti i povećajte fizičku aktivnost.

Škorpija

Važno je da početak godine počne dobro organizovano i bez ikakvih nerešenih pitanja. Vaš status na radnom mestu je krajem prošle godine bio upitan, ali je sada ta stvar rešena i nemate više poslovnih problema. Sa te strane možete da budete mirni tokom cele godine, ali će vas sa druge strane mučiti neki privatni problemi, problemi koji se tiču vašeg odnosa sa voljenom osobom i sa bliskim prijateljima. Nemojte uzimati prijateljstva zdravo za gotovo, neki vaši prijatelji su dosta puta bili razočarani sa vaše strane i potrudite se da ove godine to ne bude slučaj.

Ljubav: Niste sposobni da kontrolišete vaše emocije u najvažnijim situacijama i to će vam se ove godine obiti o glavu. Morate da budete zreliji i da reagujete nepristrasno, naročito kada ste u većem društvu i kada mnogi ljudi koji vas ne znaju mogu da dođu do nekih pogrešnih zaključaka.

Posao: Nemojte da pravite pogrešne procene, imaćete priliku da svima dokažete ko ste i šta ste i koliko stvari zapravo znate i umete. Morate da postavite stvari na pravo mesto, ovako više ne ide i to vam je jasno. Iskustvo koje ste gradili godinama nema puno uticaja na ono što ćete ove godine da ostvarite. Uz podršku pravih osoba, moćićete da napravite veliki korak napred.

Zdravlje: Prolazite kroz neku fazu depresivnih misli koje vam na dozvoljavaju da vodite normalan život. Sve to na vašu sreću neće dugo trajati i uskoro ćete ponovo biti ona srećna i nasmejana osoba koja voli duge razgovore sa svojim prijateljima i izlaske do jutra.

Strelac

Od samog početka godine brojna su vam vrata otvorena, poslovni pregovori i razgovori će se nizati jedan za drugim, a samo je na vama odluka u kom pravcu će vaša karijera da napreduje. Bez obzira kojim poslom sa bavite očekujte napredak. Isto tako, napredak vas čeka i na polju ljubavi. Ako ste u vezi, ili ako ste slobodni, ljubav će biti vaša zvezda vodilja ove godine, imaćete motivacije da se borite za sve ono što poželite, a sa druge strane imaćete volje da radite na sebi. Trudićete se tokom cele godine da budete bolja osoba.

Ljubav: Ne verujete u iluzije, ne želite da živite u zabludi, ali ponekad vam je jednostavno tako lakše, nadate se nečemu što znate da se neće desiti. Pre nego što se ovo loše odrazi na vaše zdravstveno stanje, potrudite se da promenite to kod sebe. Drugi kvartal ove godine je idealan za rešavanje brojnih nedoumica kada je reč o vašim emocijama.

Posao: Tražićete onaj posao koji vas ispunjava i na taj način ćete doći do odgovora na koji način želite da dalje gradite svoju karijeru. Ova godina će za vas biti prepuna izazova.

Zdravlje: Nalazite se na raskrsnici između dva puta. Jedan vas vodi u nezdravi život i situaciju gde ćete imati problema sa zdravljem, a drugi put vas vodi na put zdrave fizičke aktivnosti, gde ćete paziti na ishranu i gde nećete konzumirati ništa štetno. Na vama je da donesete odluku.

izvor: horoskopskiznakovi

Related posts