Ove seks fantazije će vam se ispuniti ovog leta

Ove seks fantazije će vam se ispuniti ovog leta


Preznojavanje je idealno za ovo vreme, a pogotovo za preznojavanje u krevetu. Potrudite se da se dobro preznojite van spavaće sobe, a onda se zajedno stučite u krevet i nastavite da se znojite zajedno. Preskočite tuširanje, jer će vam znoj probuditi životinjski instinkt i privlačnost će vam biti izraženija.

Bikovi vole da budu plen i da ih neko juri. Ovog leta, fokusirajte se na doživljavanje organizma, a onda odustanite i povucite se. Ukoliko uradite ovo nekoliko puta, vaš orgazam će biti eksplozivan kaad se desi. Druga poslastica za Bika ovog leta je hrana u krevetu. Lizanje čokolade ili sladoleda sa tela partneraili sa vašeg tela može da bude odlična poslastica za sva čula.

Želite da se igrate igre seksi špijuna? Možete da se pravite da je vaš partner neki seksi stranac koga ste tek upoznali u baru. Igranje igrica za vas je ovog leta veoma seksi i uzbuđujuće. Zato navalite. Seksi kostimi, donji veš i slične stvari koje su vam potrebne da promenite rutinu u koju ste upali.

Odložite sve što ste planirali, jer vaša letnja fantazija je 24 sata seksa. Koga je briga da li sunce sija i ad li je dan savršen za plažu. Fantazirate da ne radite ništa i da ne idete nigde sem da se izležavate sa partnerom i uživate u seksi sesijama kojima nema kraja. One ća vam doneti više intimnosti za kojom žudite već neko vreme.

Volite kontrolu, a promenite dinamiku i isprobajte da budete malo submisivni kod partnera. Možda će vam biti malo neugodno da nosite povez u društvu partnera, ili da stavite lisice, ali je to i poenta. Igranje sa tempom može da vam bude veoma zanimljivo.

Obično ste zakopčani do grla, ali je vreme da se malo prepustite egzibicionizmu na nekoj malo zabačenijoj plaži, imajte seks sa otvorenim prozorima, ili gledajte seksi gifove i slike dok ste na poslu kako biste ojačali svoj libido. Ima mnogo načina da budete tajno zločesti, pa ih zato malo istražite.

Vage vole da kombinuju duh i telo. Čitajte erotske romane zajedno sa partnerom ili još bolje – šaljite jedno drugom mailove sa seksi sadržajem. Napišite mu šta biste mu radili da ste sada zajedno. Spora seksitng sesija koja traje ceo dan može da bude veoma zanimljiva posebno ako imate veoma prebukiran dan na poslu.

Izazovni ste, strastveni i uvek spremni za seks, ali ovog leta ćete možda više uživati u nekom laganijem seksu. Seks rano ujutru, seks na kauču dok gledate TV ili pripremate večeru. Dodajte malo više neobaveznog i laganog seksa u vaše dnevne obaveze i videćete kako se uz seks može mnogo uživati na neočekivanim mestima i onako s nogu.

Ovog leta ste zainteresovani za seks u vodi u kojoj ste mokri i klizavi. Uživajte, ali oprezno. Pesak, slana voda i policajci mogu da vam pokvare fantaziju. Umesto toga uživajte u eksperimentisanju sa seksom pod tušem.

Seks u hotelskoj sobi ili sobama je prava stvar koja vas pokreće ovog leta. Uzbuđuje vas posebno odlazak u hotel koji naplaćuje boravak po satu, pa eksperimentišite sa tim osećajem nevaljalosti. Ako imate decu angažujte bebisiterku i umesto da odete na večeru potrošite par sati u nekom nepoznatom hotelu i zadovoljite svoj apetit.

Ovog leta zainteresovani ste za seksi igračke u krevetu koje ćete isprobavati sa partnerom. Dodavanje igračaka u spavaćoj sobi može da dovede to eksplozije vašeg seksualnog života i nevaljalom smeru. Zabavite se.

Ovog leta bićete toliko samouvereni da se nećete bojati da tražite ono što želite u krevetu. Volite da eksperimentišete i radite sve što vaš partner voli, ali je vreme i da konačno shvatite što je to što vas pali i šta vama treba u krevetu. Recite vaše želje i eksperimentišite tako što ćete partneru reći šta tačno želite. On će biti srećan i potrudiće se da vas zadovolji.

izvor: Telegraf


Related posts