Ovi znakovi će imati najviše sreće u ljubavi tokom vladavine Vage

Ovi znakovi će imati najviše sreće u ljubavi tokom vladavine Vage


Uticaj Vage simboliše ravnotežu i hramoniju, mnogima će pomoći da donesu neke odluke koje će uvesti sklad u njihov život.

Smeši vam se puno koketiranja, novih poznanstava i sastanaka. Kliknućete sa puno ljudi, ali to ne znači da odmah i treba da se upustite u vezu. Tokom sezone Vage opušteno uživajte u flertovanju jer vam sezona Strelca svakako donosi nešto ozbiljnije.

Za vas je ovo najbolji period u svakom smislu te reči, pa tako i u ljubavi. Lako ćete privlačiti pažnju drugih zbog čega ćete se napuniti samopouzdanjem i odvažiti se na neke stvari na koje inače ne biste, poput prilaženja momcima ili odlaska na blind date. Prihvatite sve što vam se nudi jer, čak i ako ne nađete ljubav, sigurno ćete se dobro zabaviti.

Vodolije bi mogle da upoznaju ljubav svog života. Ovaj period doneće vam puno novih poznanstava i velike su šanse da ćete naleteti na nekoga ko će vas oboriti s nogu. A s obzirom na to da znate da će vas očarati neko ko je sličan vama, slobodno se možete opustiti i biti svoji.

izvor: Telegraf/Index


Related posts