Seks horoskop za naredni period: Kome će ovaj mesec biti pun akcije, a uopšte neće imati sreće u krevetu

Seks horoskop za naredni period: Kome će ovaj mesec biti pun akcije, a uopšte neće imati sreće u krevetu


Započinjete mesec razmišljajući o tome šta vi zaista hoćete od veze. U principu vi znate šta želite, ali ako započinjete novu vezu valjalo bi da na samom početku postavite neka pravila. Kada Venera uđe u znak Blizanaca 8. juna bićete posvećeni partneru više nego ikada. Otvorite flašu vina, upalite sveće i samo razgovarajte. Bićete iznenađeni šta sve možete da otkrijete.

Osećate se seksi, a pun Mesec 17č. juna povećava vašu senzualnost. Bićete senzualni i raspoloženi 24/7. Kada Sunce uđe u znak Raka 21. juna imaćete veći apetit u krevetu. Ako ste singl, nemojte se bojati da pokupite nekog stranca iz kluba i privedete ga kući.

Želite samo da se izležavate i odmarate sa vašom srodnom dušom. Oboma je potrebno da se odmorite i da odete negde na vikend. Ako ste singl, Venera u vašem znaku od 8. juna daće vam mnogo više hrabrodti i smeliji stav. Sada je vreme da napravite korak i nemojte da se razmišljate da li da poslušate vašu intuiciju.

Vreme je da pomešate prijatelje i ljubavni život, a Venera u vašoj kući prijateljstva navešće vas da vašeg partnera povedete u izlazak sa drugaricama. Ukoliko ste singl upoznaćete nekoga preko prijatelja. Pun Mesec daće vam snage da ostavite prošlost iza sebe i nastavite dalje podignute glave.

Jun je definitivno vaš mesec za izlaske i zabavljanje, a ako ste u vezi planirajte izlaske sa partnerom. Ukoliko ste singl onda tek sada imate razloga da se izložite pogledima javnosti. Pun Mesec je idealno vreme da se malo opustite i zabavite u krevetu. Obratite više pažnje na vaše snove je roni pokušavaju da vam pošalju neku poruku.

Svašta nešto se dešava oko vas, pa se sve to upliće i u vaš ljubavni život. Uživajte u romentici ili se makar potrudite da vam bude malo prijatnije. Oko 8. juna možete da upoznate nekoga preko posla.

Venera na početku ovog meseca osvetljava vaš seksualni život samo onako kako ona zna. Iznenada svima ste privlačni i prosto gorite. Od jednom svi će biti privučeni vama, ali da li ste vi zaista na to spremni? Kada Venera uđe u Blizance 8. juna imaćete potrebe da izgladite odnose sa partnerom. Ako tražite partnera držite oči otvorene na poslu.

Vama je seks na pameti, pa vam je ovo idealanperiod za to. Kada Venera uđe u znak Blizanaca 8. juna, mnogo ćete razmišljati o vezama i kako vam se one uklapaju u život.

Zabavljanje može da bude veoma opasan posao. Ak oste singl nemojte da se bojite da date šansu nekome novom. Mars je u vašoj kući intimnosti i seksa pa je idealno vreme da ga provedete sa nekim ko vam se sviđa. Kada Sunce uđe u znak raka ostanite u kontaktu sa vašom intuicijom.

Držite oči otvorene, jer vaša sledeća romansa je možda iza ćoška. Odlazak u nabavku može da bude sudbonosan za vas. Ne bojite se da u krevetu kažete šta hoćete.

Cveće, sveće, dobar veš… Mlad mesec je u vašoj kući romanse, pa je idealno vreme da se izborite za sebe. Podelite sa vašim partnerom fantazije koje vas lože. Skloni ste zamišljanju mnogo stvari vezanih za vezu, samo pazite da ne ostane samo na tome.

Vi znate šta se vama mota po glavi, ali vaš partner to ne zna. Ne plašite se da kažete sve što vam je na pameti.

izvor: Telegraf


Related posts