Venera, planeta ljubavi, boravi u znaku Ovna

Venera, planeta ljubavi, boravi u znaku Ovna


Ovaj period nosi pre svega mladenačku energiju prožetu strastima i potrebom za osvajanjem, konstantnu borbu motivisanu pažnjom, jer bez dobijene pažnje ova Venera ne finkcioniše. Zato ovo tromesečno razdoblje Venere u Ovnu iskoristite za borbu – za svoj položaj u vezi, braku, odnosu.

Izborite se za svoje mesto pod suncem, pokažite jasan i glasan stav, recite partneru šta vam smeta, šta vas boli. Takođe, jasno dajte do znanja da ne želite biti druga ili treća violina, već samo i jedino – prva, jer Venera u Ovnu želi biti prva, najbolja, najvitalnija, najstrastvenija, najhrabrija. I ona sigurno to jeste, ali ponekad joj nedostaje nežnost, suptilnost, prefinjenost, senzualnost. Zbog toga je potrebna određena snaga, volja i upornost u dokazivanju želje za ovom Venerom, odnosno za partnerom, čime se otklanja nesigurnost.

Venera u Ovnu nas tera na promene u vezi, posebno ako smo zaspali i prepustili se rutini, jer ne podnosi dosadu i učmalost, mlakost i blagost. Stoga ovo razdoblje unosi strast u veze, novu i mladu energiju, elan, entuzijazam, taštine i samoljublja neće nedostajati, ali ne treba preterivati.

Ova tri meseca podsećaju na prve ljubavi, prva zavođenja i osvajanja, prve sočne poljupce, prvi strastveni ples, prvi seks. Usudite se da iskreno volite, ponovo zavodite, učinite prvi korak, šarmirate, ljubite strasno.
Međutim, pred nama je i zahtevno razdoblje jer Venera u Ovnu je stroga i uporna, od nas zahteva hrabrost i angažman – više delovanja, a manje pričanja i obećavanja. Izaziva nas na odmeravanje snage, hrabrosti i odlučnosti, a posebno je važno da pokažete apsolutnu naklonost prema partneru, dokažete mu da je centar našeg sveta, da je vredan naše borbe u bilo kojem smislu. Ovo je isto tako i borba za ravnopravnost u odnosu.

U ovom periodu biće puno posla, puno rada na sebi. Očekujte burno razdoblje puno ljubavnih vratolomija, nemira, trzavica, situacija “povuci-potegni”, hirovitnih, bezobraznih i žestokih momenata, kao i ispada iskrenosti koji će verovatno boleti, ali ćemo barem znati na čemu smo. Sve na videlo- uzvikuje Venera u Ovnu.

Izvor: Uranovo dijete


Related posts