Kratak ljubavni horoskop za period do 15. januara

Kratak ljubavni horoskop za period do 15. januara

Kratak ljubavni horoskop za period do 15. januara 2020. godine!

Ono što će nedostajati u vašem privatnom životu vi ćete uspešno nadomestiti svojom maštom. Ipak, ne preterujte u sanjarenju jer bi poneka dobra prilika mogla da vam izmakne. Dani će biti promenljivi, a vi treba da budete aktivni.

Postaje sve jasnije da više pažnje treba da posvetite voljenoj osobi. Nekako vam se ne da da igrate kako ona svira. Niste još u najboljoj formi, ali ste spremni da se prilagođavate onoliko koliko treba. Pitanje je do kada.

U ličnim pitanjima oslanjaćete se na svoje prijatelje. Oni će vas uputiti kako da idete dalje. Kada krenete u akciju vaše samopouzdanje biće nakratko poljuljano, ali brzo ćete uvideti da vas druga strana zaista voli.

Kako dani budu prolazili vi ćete primetiti određeno poboljšanje u ličnim odnosima. Ne treba da činite ništa posebno, osim da se otvorite. Zvuči jednostavno, ali nije uvek lako izvodljivo. Ključ je u iskrenosti.

Ovo su dani puni obećanja. Rado ćete čavrljati sa voljenom osobom. Razumećete se. Potrudite se da to potvrdite nekim malim poklonom. To može biti i sitnica, ali srcu će biti draga i biće upamćena.

Očigledan je dobar provod na atraktivnom društvenom mestu. Ako ste sami, pred vama je novo poznanstvo. Između priča i obećanja, vi ćete se truditi da ovo drugo održite. Biće to pokušaj pun dobrih namera.

Neobavezna druženja uz kafu mnogim samcima može doneti jedno novo poznanstvo koje obećava nešto više. Takođe će se pred vama otvoriti mogućnosti dobre zabave i žurke koji bi bilo šteta propustiti. Zato se doterajte i krenite u akciju.

Nedostajaće vam strpljenja da razvijete jedno poznanstvo. Shvatite da stvari treba ponekad pustiti, a ne da forsirate. Budite ono što jeste, odnosno – budite prirodni i slušajte svoj unutrašnji glas. On će vas nepogrešivo voditi.

Postajete sve manje zadovoljni situacijom. Želite da je poboljšate što pre, ali to ne ide preko noći. Neki će prihvatiti činjenicu da treba krenuti ispočetka, drugi će se još više nervirati, a treći će biti ravnodušni.

Ako na svoje emotivne odnose gledate kao na jednu vrstu mučenja, tako će vam i biti. Pokušajte da prihvatite kritike s humorom. Pomoći će izlazak i dobar provod. Nastojte da se opustite i dobro zabavite.

Doći će do blažeg prolaznog nezadovoljstva u odnosima. Vi ćete biti za nešto novo, a partner će biti za sigurne opcije. Mudriji među vama prihvatiće postojeću situaciju kao prolaznu i privremeno će smanjiti svoja ljubavna očekivanja.

Svojom sentimentalnošću iznenadićete voljenu osobu. Ona će ovog puta biti u poziciji zaštitnika. Još se niste ohladili od prošlosti, a već vam se slažu situacije novih ljubavnih prilika. Budite smireni.

Izvor: Ehoroskop

Related posts