Seksi horoskop: Kakvi su u krevetu i šta koji znak voli

Seksi horoskop: Kakvi su u krevetu i šta koji znak voli

Kakav je muškarac u krevetu
Ovan je glasan, dominantan i stoprocentni pastuv. Zato, ako tražite romantičnu večeru uz sveće, nakon koje sledi duga šetnja – prošetajte dalje. Ali ako padate na nepatvorene “mužjake”, koji se ne ustežu, onda ste na putu do seksualnog raja. Nije sklon preljubama, sve dok mu ne dosadite u krevetu. U krevetu je brz i žestok.

Kakva je žena u krevetu
Na seks gleda više kao na fizičko zadovoljstvo nego kao na nešto iz ljubavnih romana. Ako vam je dosadno u životu i želite da znate kako je to kada vas neko tretira kao parče mesa – pokušajte da se spetljate s ovčicom na jednu noć. Nestaće i pre nego što se probudite i neće se sećati vašeg imena sledećeg puta kad se sretnete. Ima dozu perverznosti u svojoj ličnosti tako da nemojte da se preplašite kada počne da priča prljavo. Ona je prava žena, samo je pitanje jeste li vi dovoljno muško da izađete na kraj sa jednim ovčicom.

Kakav je muškarac u krevetu
On želi ženu s kojom će uživati u seksu, hrani i piću. Uopšte ne mora da ume kuva jer za to će se već pobrinuti ovaj sladokusac. Zloglasno tvrdoglavi, znaju da se dure kao mala deca i nikada se neće izviniti. Ali zato će dati sve od sebe da se iskupe. A to može da traje i traje, jer malo ko je toliko izdržljiv u seksu i uvek će se pobrinuti za ženu.

Kakva je žena u krevetu
Nenadmašno masira, a još bolje… Ona seks pretvara u umetnost vođenja ljubavi. Već i poljupcem može naterati muškarca da sv*ši, njen dodir je nežan i senzualan. Kada je raspoložena, nezasita je i može da vodi ljubav satima, danima, nedeljama.

Kakav je muškarac u krevetu
Muškarci u ovom znaku su prilično maštoviti. Teško da će ugasiti svetlo tokom seksa, a nemojte se iznenaditi ako mu je spavaća soba opremljena mnoštvom ogledala. Ako mu još pritom šapnete poneku prljavu reč ili otpustite suptilni, seksepilni uzdah, biće jako srećan.

Kakva je žena u krevetu
Nju više zanima intelekt nego same genitalije. Ako je ne privlači nečiji um teško da je i seks može potpuno zadovoljiti. Ne spada u najvernije znakove Zodijaka, jer uvek traga za nečim novim. Često menja partnere, sklona je aferama za jednu noć i seksu na najneobičnijim mestima. Takođe, mnoge imaju i biseksualne sklonosti, a zbog želje za raznolikostima upravo je Bliznakinje najlakše nagovoriti na seks utroje.

Kakav je muškarac u krevetu
Teško da ćete upoznati senzualnijeg ljubavnika i po pravilu mu je važniji užitak partnerke od sopstvenog. Njegova nežnost i obazrivost će izludeti mnoge žene. Ako odluči da želi ozbiljnu vezu, dubiće na trepavicama kako bi zadovoljio ženu svog života, i u krevetu i van njega.

Kakva je žena u krevetu
Zrači seksepilom i ženstvenošću i stvorena je za parenje. Osvojićete je poljupcima i komplimentima, šaputanjima i sličnim nežnostima.

Kakav je muškarac u krevetu
On je kralj džungle i očekuje da se tako prema njemu i ponašate. On je izvrstan ljubavnik jer je izvrstan u svemu. Zrači seksepilom, ali pošto traži obožavaoce, pokušajte da mu se dovoljno divite. Ako ne, uvek postoji šansa potraži drugu “lavicu”.

Kakva je žena u krevetu
Ona je elegantna i seksi čak i ako se ne trudi. Muškarci je obožavaju, a to ona jako dobro zna. Stalno se igra mačke i miša te izaziva poštovanje. U krevetu je prava divlja mačka koja će većinu muškaraca malo i preplašiti. Obožava sirove strasti i samo je pitanje da li partner može da je prati.

DEVICA

Kakav je muškarac u krevetu
Ponekad ume da bude dosadan ljubavnik samo zato što ima usađenu predstavu kakva treba da bude žena, a kakav muškarac u krevetu. Njegov perfekcionizam zna da izludi partnerku. Ali on ima i te kako bezobraznu maštu i velik seksualni potencijal. Pošto je rob navika, najbolje je da ga naviknete na redovan seks, jer tek onda će njegov potencijal doći do izražaja.

Kakva je žena u krevetu
Marljiva je i pazi na izgled, a još više na to kakav utisak ostavlja, ali duboko u sebi mašta o nečem prljavom i strastvenom. Iza hladne spoljašnosti krije se romantičarka koja mašta o savršenom ljubavniku. Prilično je nesigurna pa joj je potreban partner koji je obožava kako bi oslobodila veliku strast koju skriva iza pragmatične ljušture.

Kakav je muškarac u krevetu
Na seks gleda kao uzbudljivu avanturu i vrlo je sklon vrućim strastima gde god da se nađe. Pa čak i ako postoji rizik da vas uhvate. U stvari, to mu je i najprivlačnije jer taj zločesti dečko ima crtu egzibicionizma. Bez problema će isprobati svaku maštariju koja vam padne napamet, ali pitanje je da li ćete uspeti da zarobite njegovo srce. Ipak, kad se skrasi postaje idealan muž, jer pre svega ceni sklad i pravdu. Takođe, pošto je neodlučan često voli da partnerka bude ta koja je rešena. Romantičan je i obziran, a jedino na šta se žale partnerke muških Vaga je to što neki pate od prevremene ejakulacije.

Kakva je žena u krevetu
Jedina fundamentalna razlika između muške i ženske Vage je u onome što im je između nogu. Vaga želi snažnog muškaraca koji je razume i shvata njenu potrebu za individualnošću i slobodom. Rođeni je esteta i ne podnosi podrigivanje, puštanje vetrova ili bilo kakve vulgarnosti. Partner Vage mora da bude kao i ona – besprekorno doteran. Kako neverovatno dobro manipulišu drugima, proverite kad čujete njene uzdahe – možda samo glumi.

Kakav je muškarac u krevetu
Njegova seksualnost je tolika da ćete teško pratiti njegov tempo. Ako završite sa Škorpionom, bićete seksualno najzadovoljenija žena. Bije ih glas da su najveštiji ljubavnici, i kad je u pitanju čist seks bez emocija to je i te kako tačno. Ali pazite da ga ne razljutite, jer on pamti svaku vašu sitnu grešku. A nakon kapi koja prelije čašu, osvetiće se kada to najmanje očekujete.

Kakva je žena u krevetu
Možda deluje kao tiha i povučena, ali u krevetu to svakako nije. Ona je divlja žena i to ne zver nego mašina. Ali jedina stvar koja je opasnija od osvete Škorpiona je osveta Škorpije. Uzmite u obzir i to da ne mari previše za društvene norma pa će bez problema napraviti scenu. Ne pričajte o drugim ženama, niti se pravite da vas je teško osvojiti. U toj igri ne možete pobediti, barem ne sa Škoprijom.

Kakav je muškarac u krevetu
Bez obzira na to kako izgleda, on će biti frajer koji može da ima svaku ženu koju poželi. Njegova ljubav prema životu i potraga za srećom je ta koja ga čini toliko neodoljivim. Malčice je sebičan u krevetu, ali bez brige i vi ćete doći na svoje, jer Strelac obožava seks. Zato mu ni slučajno nemojte uskraćivati seks ili pokušavati da koristite strast kao oružje, jer će jednostavno svoj libido zadovoljiti negde drugde.

Kakva je žena u krevetu
Žena Strelac može da bude i te kako teške naravi. Često menja mišljenje, brutalno je iskrena a istovremeno je preosetljiva i svaka sitnica može da je uvredi. Pustolovna je u krevetu, ali iz istog razloga nije najverniji znak Zodijaka, posebno ako njene potrebe nisu zadovoljene. U seksu je neverovatno otvorena, ali svoja prava osećanja skriva kao zmija noge. Ali ni slučajno nemojte vi da krijete svoja, jer ona traži nekog kome može potpuno da veruje. Možda se čini nepravedno, ali to je samo jedna od osobina zbog koje će veza sa ženom Strelcem biti najuzbudljivija.

Kakav je muškarac u krevetu
Mašta nije baš jača strana Jarca pa ne očekujte previše akrobacija u krevetu. Ako ga ne podstičete, seks s Jarcem može da bude pomalo dosadan, a i pomalo je sebičan. Ali uz pravu ženu će se opustiti i pokazati koliko može da izdrži. A to je zaista dugo. Osim toga, možete računati i na to da će vam biti veran, jer će tipični Jarac pre prekinuti vezu nego varati.

Kakva je žena u krevetu
Ona je snažna, samopouzdana i voli da vodi igru. Tvrd je orah, ali jednom kad je pridobijete i uđete u njen svet postaje prava maza. Možda neće previše eksperimentisati i misionarska poza joj je najdraža, ali kako biste sprečili rutinu menjajte mesta.

Kakav je muškarac u krevetu
On je prvak samokontrole i sigurno može da se suzdrži kako bi i partnerka bila zadovoljena. Obožava sve igrice, ali više od sado-mazo seksa ili igračaka u krevetu voli glumljenje uloga i pretvaranje. Jedino zbog čega će Vodolija povući crtu su trojka ili otvorena veza jer je prilično posesivan.

Kakva je žena u krevetu
Želi ljubavnika koji će biti iskren i otvoren prema njoj, ali dok ga ne nađe zadovoljiće se i s drugima. Ljubav i istinska emotivna povezanost je pomalo plaši, jer voli čvrsto da kontroliše svoja osećanja. Zato mnogima deluje kao komunikativna i vesela, ali hladna i distancirana. Ali kad pronađe pravog, spremna je za pustolovine.

Kakav je muškarac u krevetu
Ovog romantičara prati glas pritajenog zavodnika i njegova bi devojka trebalo dobro da ga pazi. Posebno zato što je nenadmašan ljubavnik. On je muškarac stare škole, ne zanimaju ga previše kratke avanture za jednu noć, ali u vezi će dati sve od sebe da seks bude natprirodno iskustvo. Teško da ćete od ikoga dobiti toliko pažnje u krevetu kao od njega.

Kakva je žena u krevetu
Njoj treba romantika. Želi nekoga ko će joj šaputati slatke besmislice na uvo, želi male poklone i želi princa na belom konju. Ali neka vas to ne zavara – kada je u pitanju seks, ona ne pristje na rutinu.

Izvor: Telegraf / MojPortal

Related posts